Foto: Printscreen

Nakon što je pre nekoliko dana, policija u Beogradu privela pogrešnog muškarca osumnjičenog da je u naselju Cerak presretao devojčice svlačio pantalone i pokazivao im svoj polni organ, MUP je danas saopštio da je uhapšen N. M. (19) koji se tereti da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

U saopštenju se navodi da se sumnja se da je on, tokom februara i marta ove godine na teritoriji opština Rakovica i Čukarica, polno uznemiravao pet maloletnih osoba, i da mu je određeno zadržavanje do 48 časova i da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci istog manijaka, koji, kako tvrde korisnici, ponovo harao ovim naseljem, a uz snimak je postavljena i fotografija mladića koji je presretao devojčice.

U međuvremenu policija je pre tri dana uhapsila osobu za koju se verovalo da je taj osumnjičeni, ali ispostavilo se da ga devojčice nisu prepoznale i on je potom pušten.

Kako je i na osnovu čega policija privela pogrešnu osobu, koja je uz to imala i čvrst alibi, i dalje nije poznato, a potraga za pravim manijakom nastavljena je, sve dok danas nije uhapšen.

Vest da manijak ipak nije sklonjen s ulice uznemirila je prethodnih dana roditelje iz beogradskih naselja Cerak i Voždovac, posebno što je ranije primećeno da se kretao u blizini osnovnih škola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar