Milić Šaković Foto: Savo Prelević/Vijesti

Nakon što je ispalio osam hitaca u Podgoričanina Milića Minju Šakovića, ubica je, bežeći budvanskim ulicama, ostavio otiske prstiju na jednom taksi vozilu koje je naletelo na njega nedaleko od mesta zločina.

To je Vijestima ispričao sagovornik uključen u istragu, dodajući da su policajci „skinuli“ otiske prsta sa haube tog automobila. Isti izvor dodao je i da je pronađen DNK profil ubice, koji će se, kako je pojasnio, upoređivati sa nacionalnom i bazama policija okruženja.

Podsetumo, Milić Minja Šaković, koji slovi za jednog od visokopozicioniranih članova škaljarskog klana, ubijen je u noći 17. juna, dok je večerao sa prijateljima u budvanskom lokalu na trgu.

Pročitajte još:

Muškarac srednjeg rasta koji je bio obučen u belu košulju i imao beli kačket snimljen je na video nadzoru obližnjeg ugostiteljskog lokala, a inspektori analiziraju izuzete snimke.

Kako je Vijestima rečeno Šaković je sa nekoliko prijatelja večerao u lokalu Korkovado. Bili su u prvom redu do trga, a Šaković je bio leđima okrenut. Prijatelji koji su nakon likvidacije dali izjavu policiji, kako je Vijestima rečeno ispričali su da su videli sumnjivog muškarca koji je prošao pored njih ka Starom gradu.

Ispalio je prvo tri hica u glavu Šakovića, koji je pao na pločnik, a potom još dva puta pucao u već mrtvog Podgoričanina. Ispaljeno je osam metaka.

BONUS VIDEO: Kako je ubistvo iz 2017. godine povezano sa Lukom Žižićem?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar