Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Jadranka Ćetković, Printscreen Facebook

Bojan T. (24) iz Kikinde, osumnjičen da je prekjuče u Ugrinovcima, sa više hitaca iz pištolja ubio crnogorskog državljanina Dražena Delevića (33), biće priveden danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je ispričao u policiji da je do zločina došlo jer je hteo da izađe iz „posla“ sa krijumačrenjem migranata, a to mu, navodno, Delević nije dozvoljavao.

Foto: Printscreen Facebook

Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena D. koji je rodom iz Crne Gore.

Mladi Kikinđanin, koji je živeo u iznajmljenom stanu u Ugrinovcima, ispred kog se i dogodilo ubistvo, radio je u jednom privatnom preduzeću za proizvodnju i prodaju sijalica u Batajnici. Nezvanične operativne informacije ukazuju da su Bojan T. i Delević bili pripadnici iste kriminalne grupe, koja se bavila krijumčarenjem ljudi.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, Bojan T. ispalio je nakon svađe pet hitaca u Dražena. Zatim, je seo u „škodu“ i uputio se ka Dobanovcima gde se zaustavio i pozvao policiju.

Ubijeni je poznat po nizu krivičnih dela kako u Srbiji tako i u Crnoj Gori. U Beogradu je osuđen na 18 meseci zbog pljačke menjačnice, a u Crnoj Gori se protiv njega vodi postupak zbog šverca marihuane. Bio je hapšen i zbog oranizovanja pljačke svoje bivše tašte kada joj je uzeto oko 2.000 evra.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva crnogrorskog državljanina Dražena D. u Ugrinovcima