Foto: Shutterstock

Policija je uhapsila Jonela V. (26), osumnjičenog da je pokušao da ubije nevenčanu suprugu Lidiju S. (20) hicem iz lovačke puške, a selo Torak, u kome se dogodio stravičan napad, odranije je poznato široj javnosti. Pre manje od četiri godine, u ovom mestu se dogodio zločin koji je šokirao Srbiju a bez majke ostavio sedmoro dece.

Osumnjičeni Jonel je u subotu u Lidiju, sa kojom ima troje dece, od kojih je najmlađe beba od 6 meseci, ispalio hitac iz lovačkog karabina. Nesrećna žena, koja je pobegla od muža nasilnika, hitno je prebačena u bolnicu gde se lekari još bore za njen život.

Pročitajte još:

Meštani sela potreseni su zbog svega što se dogodilo u njihovom kraju, a Torak se još uvek nije oporavio od stravičnog zločina koji je, pre nepune 4 godine, počinio Safet Stan (57). On je u noći između 28. i 29. avgusta 2019. godine brutalno ubio svoju partnerku Violetu Neda (35), majku sedmoro dece.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Safet je kobnog dana ceo dan pio alkohol, a navodno je bio pijan prilikom izvršenja zlodela.

Sa njima u društvu bio je i Violetin brat, koji je otišao oko 23 časa. On je potvrdio da je Safet pio pivo, ali kada je otišao, kako je rekao, sve je bilo u redu. Onda ga je 29. avgusta, oko 4 ujutru, probudila policija da mu saopšti da mu je sestra ubijena.

Naknadno je ustanovljeno da je Safet napao Violetu prvo u kući gde su živeli. Počeo je da je udara po glavi i po telu. Nesrećna žena je pokušala da se spasi i istrčala je u dvorište, ali je ubica išao za njom i nastavio je da je udara. Kada je Violeta pala na zemlju, Safet ju je zadavio rukama. Iza nesrećne Violete ostalo je sedmoro dece, koja su živela sa ocem.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Da sve bude još strašnije, Violeta je te noći, kada ju je napao Safet, uspela da pozove telefonom majku. Rekla joj je da je Safet postao nasilan i da pozove policiju.

Kada su kasnije Violetini rođaci pozvali telefonom Safeta, on je rekao da ne zna gde je Violeta. To je bio znak za uzbunu.

Pročitajte još:

Nažalost, kada je policija došla, za Violetu je već bilo kasno.

U septembru 2020. godine Viši sud u Zrenjaninu doneo je presudu kojom je Safet Stan oglašen krivim, zbog ubistva Violete Nede i osuđen je prvostepeno na 10 godina zatvora.

Violeta Neda je ubijena u dvorištu kuće u Begejskoj ulici, u istoj ulici u kojoj je Jonel V. pucao u svoju usprugu Lidiju.

BONUS VIDEO: Kuća u Somboru gde je nasilnik ubio suprugu i dve ćerke

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar