Foto: Shutterstock, Nova.rs

Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog silovanja, pokušaja silovanja i šest krađa, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi. Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje.

Milošević je hapšen više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno, žene je počeo da napastvuje još sa 14 godina. Kako nezvanično saznajemo, s obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna, kao i kada će se tačno naći na slobodi.

Foto: Shutterstock

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela.

Teritorije na kojima je Milošević najčešće napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

Prvi put silovao sa 14 godina

Kako su mediji svojevremeno pisali, on je 1992. godine prvi put silovao, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine, ipak samo mesec dana nakon izlaska sa robije je opet napao i silovao jednu ženu, kao i počinio osam razbojništva.

Mete su mu bile same i nezaštićene žene.

Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i kada je video da se ključ od salona nalazi u bravi zaključao je salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao.

Foto: Zoran Lončarević

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz „Zabele“ izašao posle manje od šest godina.

Jasno je da je u pitanju silovatelj povratnik, te je on po izlasku iz zatvora nastavio da spopada žene.

Pročitajte još:

U septembru 2007. ušao je u jedan butik u Ulici Maksima Gorkog i silovao prodavačicu, a po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Međutim, Milošević se tu nije zaustavio, pa je sutradan ušao u  prodavnicu u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana.

Milošević je uhapšen 20. septembra 2007. godine, nakon što je u razmaku od nekoliko dana, jednu radnicu butika u Beogradu silovao, jednu pokušao da siluje i uz pretnju oružjem izvršio više krađa u nekoliko beogradskih naselja.

On je tada priznao dela koja mu se stavljaju na teret, a osuđen je na 15 godina zatvora.

„Svaki put kada bih krenuo, pio bih pivo i „bensedine“. Novac koji sam uzeo iz radnji potrošio sam na garderobu i vožnju taksijem“, ispričao je u sudnici Milošević, a preneo je tada Blic.

Milošević je imao problematično detinjstvo, a potom i probleme sa alkoholom i narkoticima. Poznato je da je visok oko 175 cm, tamnoput je i jake građe.

BONUS VIDEO: U nastavku akcije „Armagedon“ uhapšeno 14 pedofila

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare