Silovanje ilustracija Foto:Shutterstock

Igor M. (44) koji je više puta osuđivan zbog serijskog silovanja i razbojništava, odslužio je poslednju kaznu i pušten je iz zatvora u Padinskoj Skeli.

Igor M. (44), serijski silovatelj i pljačkaš, pušten je na slobodu iz zatvora „Nova skela“ nakon što je izdržao kaznu zatvora od 15 godina, a u medijima je 2007. godine opisan je kao muškarac visok 175 centimetara, tamnoput.

Prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine.

Pročitajte još:

Nije prošlo ni mesec dana nakon što je iz zatvora, napao je ponovo. Silovao je još jednu ženu i počinio 8 razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz „Zabele“ izašao posle 5 i po godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora, piše Telegraf.

Naime, u septembru 2007. godine u Ulici Maksima Gorkog, u butik silovao je radnicu uz pretnju nožem. Po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Već sledećeg dana njegova serija napada se nastavila. Igor je uleteo u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji.

BONUS VIDEO: Upad policije u laboratoriju za gajenje marihuane

Kako je tada na saslušanju izjavio, on je od novca koji je krao kupovao drogu. Nikada nije priznao silovanja, ali razbojništva jeste.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar