Foto:MUP Srbije; Goran Srdanov/Nova.rs

Dva policijska službenika uhapšena su zbog sumnje da su sarađivali sa uhapšenim članovima kriminalne grupe "Vračarci".

Jednom od uhapšenih policijskih službenika određeno je zadržavanje zbog zloupotrebe službenog položaja,a drugom sledi prijava u redovnom postupku.

Na teret im se stavlja da su zloupotrebom položaja članovima organizovane kriminalne grupe „Vračarci“ odavali informacije iz službenih evidencija MUP-a.

Pročitajte još:

Uhapšeni policajci nisu članovi organizovane kriminalne grupe, a uhapšeni su u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Višeg javnog tužilaštva.

Podsetimo, u velikoj akciju srpskih službi i policije uhapšeni su i Luka Cerović, desna ruka Nikole Vuševića, Uroš Piperski, Vušovićev blizak saradnik, kao i Dario Đorđević Dester, za koga se sumnja da je organizovao likvidaciju Aleksandra Šarca i Dragana Ristića. U nastavku akcije uhapšeni su i bokser Marko C., poznat javnosti i kao nekadašnji učesnik „Zadruge“ i službenik Policijske stanice Novi Beograd, Nikola Đ. Oni su uhapšeni u akciji Službe unutrašnje kontrole MUP-a i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

VIDEO: SBPOK – Hapšenje organizovane kriminalne grupe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar