Goran Džonić Foto/printscreen/facebook/goran.dzonic

Saslušanje svedoka u slučaju trostrukog ubistva porodice Đokić u Moravcu kraj Aleksinca završeno je danas u Višem javnom tužilaštvu u Nišu, a kako saznajemo, prvoosumnjičeni Goran Džonić biće ponovo ispitan. Na današnjem saslušanju ispitane su kolege jednog od osumnjičenih sinova Džonića, koji su potvrdili da je Stefan kobne večeri bio sa njima na zadatku.

Stefanove kolege su potvrdile da je Džonić bio sa njima u kopnenoj zoni bezbednosti, u spavaonici. Time je gotovo potvrđen iskaz koji je ranije osumnjičeni dao.

Advokat Filip Domazet, koji zastupa uhapšenu braću Džonić, po izlasku sa saslušanja potvrdio je za Nova.rs da je zadovoljan ishodom.

Pročitajte još:

„Lično sam zadovoljan. Svedoci su potkrepili navode klijenta“, rekao je on.

Advokat je dodao i da se očekuje da se ponovo ispita prvoosumnjičeni Goran Džonić, koji je označen kao direktni izvršilac zločina.

„Nastavljaju se istražne radnje i saslušanje narednih dana. Ponovo će biti saslušan Džonić, ne znamo ni razloge toga“, rekao je Domazet.

Podsećanja radi, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac. Njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra. Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristoljublje jer je Džonić dugovao velike sume novca između ostalog i svome bratu od tetke Goranu Đokiću.

Osumnjičen za trostruko ubistvo je Goranov rođak, Goran Džonić, koji je nakon privođenja prst uperio i u svoje sinove, kao i u drugu dvojicu braće. Zbog zločina uhapšeno je pet osoba i svima je određen pritvor do 30 dana.

BONUS video: Potraga u Aleksincu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar