Tužilaštvo naredilo dovođenje Čedomira Jovanovića

Hronika 06. apr. 202117:43
Podeli:
Čedomir Jovanović
Čedomir Jovanović Foto: Printscreen/RTS

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je naredbu za dovođenje lIdera LDP Čedomira Jovanovića za 25. jun 2021. godine pošto se do sada više puta nije odazivao na pozive tužilaštva gde je trebalo da bude saslušan u vezi prebijanja iz 2020. godine, kada je nasrnuo na vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”.

U ovom slučaju on se tereti za krivično delo lake telesne povrede.

Jovanović je 18. jula 2020. na Novom Beogradu napao vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju “Fizio centar”. Incident se dogodio oko 17 časova u Ulici Milutina Milankovića broj 1, kada je lider LDP vlasniku klinike Ž. I. (41) reketom za tenis zadao više udaraca u predelu glave i tela. Jovanović je, kako su ispričali očevici, izašao iz crnog džipa i napao čoveka.

U vezi tog dana, pored razloga batinanja, Jovanović bi trebalo da objasni i zašto je prekršio mere izolacije i obavezni karantin, nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je preležao tešku upalu pluća izazvanu virusom kovid 19.

Kako je Jovanović uspeo da bude nedostupan policiji sve ovo vreme, nije poznato, posebno ako se uzme u obzir da je u međuvremenu gostovao na RTS, gde je govorio o životu Slobodana Miloševića povodom emitovanja serije „Porodica“.

Jovanović je u emisiji detaljno govorio o tome šta je prethodilo Miloševićevom hapšenju, kakvi su bili njegovi poslednji dani, ali i kako su izgledali pregovori u kojima je lično on učestvovao.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar