Foto: Facebook

Radan Vasiljević (65) danas oko 12.30 časova u porodičnoj kući u beogradskom naselju Žarkovo usmrtio suprugu Slavicu Vasiljević (54), pa isekao sebi vene na rukama.

Radan, koji je po zanimanju taksista, prebačen je u bolnicu, a uviđaj u porodičnoj kući trajao je satima.

Ovaj užasan zločin šokirao je njihove komšije, koji su ih opisali kao skladan par.

„Nikada mi ne bi palo na pamet da tako nešto može da se dogodi. On je bio taksista, ona je bila aktivna u jednoj političkoj stranci. Nju sam bolje znala, bila je neverovatna žena, kao gorska vila. Nije moglo da se dogodi da prođe ulicom a da ne pozdravi svakoga, pita za decu ili roditelje, svi su je voleli“, kaže jedna komšinica iz ulice

Pročitajte još:

U višespratnoj kući u Ulici Veljka Petrovića žive i njihova deca i unuci. Jedan od sinova bio je u kući kada se zločin dogodio.

„Nismo ništa čuli, nikakvu svađu, ali smo u jednom trenutku videli da njihov sin nariče nasred ulice. Došla je i policija, koja je tu bila satima“, kaže sagovornica portala Nova.

„Oni su dosta vremena provodili zajedno, nisam nikada čula da su rekli ružnu reč jedno drugom. On je bio strastveni pecaroš, a pored njega je i ona počela, čak su išli i zajedno zorom da pecaju“, kaže ova komšinica.

 

****

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za preprodaju marihuane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar