Gružansko jezero: Ronioci tragaju za telom devojke
Foto: Nova.rs

U blizini Sente, nešto pre 19 sati, na kanalu u selu Gornji Breg nesrećnim slučajem stradao je pecaroš Čaba S. (30) iz tog mesta.

Mladić je, kako se saznaje, prilikom pecanja, vrhom štapa za pecanje dotakao vod dalekovoda i usled strujnog udara preminuo u bolnici.

Kada se već spremao da pođe kući, on je zabacio štap za pecanje tako da je zakačio kablove dalekovoda, a to je izazvalo strujni udar što je bilo kobno za njega.

„Nesrećni mladić nije bio sam na kanalu, bili su prisutni i članovi njegove porodice. Nesreća se dogodila kada se mladić već spremao da pođe kući sa kanala. Međutim, on je štapom zakačio kablove na kanalu Gornji Breg, kod crpne stanice i strujni udar je izazavo nesreću“, prve su informacije iz Osnovnog javnog tužilaštav u Senti, koje još radi uviđaj o ovoj tragediji.

Mladić je, ipak, prevezen u bolnicu u Senti, ali je preminuo prilikom pokušaja reanimacije. U tužilaštvu u Senti kažu da obdukcija tela, najverovatnije, neće biti naložena, jer se radi o klasičnoj, tzv. zadesnoj smrti koja se dogodila nesrećnim slučajem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar