Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Printscreen Facebook/uziceoglasnatabla

Užice je zavijeno u crno posle stravične saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor kada su u BMW-u stradaloa četvorica mladića starih od 19 do 27 godina.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 5:30 na magistralnom putu Užice – Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19).

Džipom marke BMW, slovenačkih registarskih oznaka, u kojem su sva četvorica stradali upravljao je Vladimir Milošević, koji je, prema nezvaničnim saznanjima, radio kao vozač kamiona u Sloveniji i koji se proteklih dana nalazio na odmoru.

Pročitajte još:

Sestra Vladimira Miloševića se na Instagramu oprostila od svog brata potresnom porukom.

„Molim se da se probudim iz ovog odvratnog sna da se vratiš kući da mi kažeš ‘gde si burgijo što si me izdao sinoć u Skali’ ali kažu Bog uzima za sebe najbolje samo se pitam što mi je baš tebe uzeo. Ja ti čuvam sat i parfeme ali one bombone ne garantujem, imam i ja dušu majku mu. Nemoj da brineš a ti gore uživaj i odmori se. Želim ti mirno putovanje i možda gore budeš imao pameti kretenu. Zauvek ćeš biti moja burgija, moj batač, moj burazer, moja sreća i moj anđeo. Čuvam mamu i tatu nemoj da mi se brineš gore, da znaš. Ja te volim i voleću te zauvek. Nadam se da ćemo se jednog dana sresti i da ćemo popiti dojč i kiselu gore jednu na miru. Čuvaj nas, molim te. Tvoja sestra. Tvoj leb mekani. Tvoj kreten mlađi. Neka mi te anđeli čuvaju“, napisala je sestra u poruci.

VIDEO: Snimci sa lica mesta saobraćajne nesreće kod Užica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar