Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Printscreen Facebook/uziceoglasnatabla

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Užice - Zlatibor poginuli su Vladimir Milošević (27), Uroš Drčelić (22), Stefan Džalović (21) i Nikola Daničić (19). Kako Nova.rs nezvanično saznaje, momci koji su stradali celu noć su proveli u provodu i viđeni su u jednoj poznatoj užičkoj diskoteci.

Mladići su posle noćnog provoda otiši u restoran brze hrane, gde su doručkovali. Sa njima u društvu bila je njihova drugarica koja ih je u jednom trenutku pitala šta će da rade.

Jedan od stradalih momaka joj je odgovorio da im je dosta i da idu kući. Nažalost, nisu to uradili, već su krenuli ka Zlatiboru, jer su hteli da tamo nastave noćni provod.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Do Zlatibora nisu stigli.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, stradali mladići su se kretali iz pravca Užica ka Zlatibora, kada su u krivini kod kamenoloma, udarili u betonsku barijeru, polomili je, a potom se odbili na suprotnu stranu kolovoza, isprevrtali i udarili u bankinu.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Prema nezvaničnim informacijama, procena je da su išli brzinom između 180 i 200 kilometara na sat.

Pročitajte još:

„To je vozilo koje je sigurno, tako da su bez sumnje išli ogromnom brzinom kada je vozač izgubio kontrolu. Reč je o ozloglašenom delu puta na kome se često dešavaju nesreće. Te 1996. kod Čajetine je poginulo petoro ljudi. U poslednjih 30 godina je na toj deonici, od Užica ka Zlatiboru, stradalo sigurno 50 ljudi. To je put i ka Zlatiboru i ka Crnoj Gori“, kaže izvor našeg portala.

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros, nešto posle pet sati. Nakon istrage biće poznate sve okolnosti nesreće.

VIDEO: Dr Lojanica o mladiću koji je podlegao povredama posle saobraćajne nesreće u Užicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare