Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs; privatna arhiva

Ilija Glišović, osumnjičen da je nožem nasmrt izbo majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87), najverovatnije je duže vreme planirao zločin, tvrdi sagovornik našeg portala. Kako saznaje naš portal, tela žrtava, koje je pronašao brat ubice Nikola (23), pronađena su na tri lokacije u kući.

Nikola, brat osumnjičenog za trostruko ubistvo, doživeo je veliki šok kada je zatekao tela svojih najmilijih u kući gde je odrastao, kažu za Nova.rs njegovi prijatelji. Kako navode, on je u petak došao iz Kragujevca, gde radi i živi sa svojom devojkom. Prema njihovim rečima, tog popodneva bio je u svojoj porodičnoj kući zajedno sa bratom Ilijom, ocem, majkom i dedom.

„U 19 časova sve je bilo potpuno normalno. Nikola je otišao je u grad da popije piće sa prijateljima, ali kada se vratio zatekao ga je neuobičajen prizor. Roletne na kući su bile spuštene, a vrata zaključana“, navodi naš sagovornik.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Prema njegovim rečima, na jednom od prozora, gde roletne nisu bile spuštene do kraja video je nečije noge.

„Tada je pokušao da ga prozor, međutim, na kraju je morao isto da učini sa vratima gde ga je dočekala jeziva scena. Majku je našao u kupatilu, jer se nesrećna žena, verovatno, tuširala pred spavanje, oca u drugoj sobi, a nepokretnog dedu u krevetu“, kaže naš izvor.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Prema našim saznanjima, postoje snimci sa kamera iz kuće preko puta koji će pomoći prilikom istrage.

Pročitajte još:

„Ilija je pre zločina došao kući i oko pola deset su na tom stamabenom objektu navučene roletne, pa pretpostavljam da je planirao svoj „krvavi pir“. Tela su, najverovatnije, na obdukciji, a sahrana će biti tek kada se završi sa istragom“, kaže sagovornik.

On ističe da je Nikoli, koji je ostao sam i očajan, ne želi da razgovara ni sa kim o zločinu, neophodna pomoć.

„To je teška trauma, a slike jezivog prizora će mu se ceo život vraćati u misli. Ne pominjemo mu ništa, pričamo sa njim o totalno drugim stvarima. Verovatno će na sahrani, čiji termin nije poznat, dečko postati svestan svega“, rekao je on.

Nikoli je neophodna podrška kako bi pokušao da nastavi sa normalnim životom, ponavlja sagovornik.

„A njegov brat Ilija je, nakon izvršenja zločina, pobegao od kuće. Šetao je po komšiluku, mislim da niko nije hteo da ga pusti da uđe, jer je verovatno bio sav krvav i unezveren“, kaže izvor portala Nova.rs. podsetivši da je zavisnik od narkotika.

Podsećamo, Ilija je u petak uveče u porodičnoj kući nožem izbo do smrti majku Slađanu, oca Milana i dedu Sretena. Policija ga je uhapsila u subotu ujutru u Atenici kod Čačka. Grad pored Morave je dalje ‘nem’ od tuge. Iz tužilaštva se još niko nije oglašavao, a pretpostavke naših sagovornika ukazuju da je Ilija tražio novac za narkotike. Kako smo juče saznali, osumnjičenog za trostruki zločin, najverovatnije, će braniti Ivan Čvrkić.

On je kazao za naš portal da je slučajno sreo ubicu na hodniku, prilikom davanja prve izjave, gde se branio ćutanjem.

„Danas ću posetiti Glišovića i, eventualno, odlučiti da li ću biti njegov advokat“, kazao nam je Čvrkić dodajući da je neophodno da osumnjičeni pošalje zahtev sudu ukoliko se odluči da ga zastupa. Inače, osim meštana, tj.stanara, ulicom se ne sme prići do kuće gde se dogodio zločin, rečeno nam je u policiji.

BONUS video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar