Foto: Facebook

Apel porodice nestale Tanje Dimić (18) iz Žablja od petka se širi društvenim mrežama, a kako je za Nova.rs ispričala Tanjina maćeha, Duška Boberić, njena pastorka je izašla da prošeta i od tada joj se gubi svaki trag. Kada je izašla na sebi imala crnu jaknu, duks i helanke.

Dva dana od Tanjinog nestanka, Duška navodi da još uvek nema nikakvih informacija o Tanji.

„Ja sam joj maćeha, ali sam je odgajala od malih nogu. Gledam je kao rođeno dete. Ništa se nije dogodilo, nismo se svađali. Samo je rekla da ide da prošeta i to je jedino što znamo. Uverena sam da nešto nije uredu. Ona nikada ništa slično nije uradila. Imala je sve, slobodu, komotnost, nije bila maltretirana, nije gladna ni žedna“, kroz suze navodi zabrinuta žena.

Tanja, tek punoletna devojčica, navodno se javila porodici, ali s lažnog profila.

„Javila se navodno sa nekog lažnog profila i rekla da je u Beogradu kod nekog momka, Đorđa. Bili smo u policiji, prijavili. Oni su tog dečka pronašli i celu kuću mu pretresili. On nju ne poznaje, pogledali su i kuću, od nje nema ni traga. Izgleda da je to neki lažni profil. Plašim se da je ona negde zatočena, zatvorena jer ona ovo nikada nije radila. Poznajem je kao svoj dlan“, jecajući navodi naša sagovornica.

Duška navodi da se plaši da je Tanja navučena na lažni profil, a potom oteta.

„Ne verujem da je ona poslala tu poruku. Ja moje dete nisam čula ni videla i ne mogu da ganatujem da je to ona“, jedva izgovara potresena maćeha, pa dodaje:

„Tanja, sine, ukoliko vidiš ovaj tekst, molim te se samo javi da si živa i zdrava“.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Duška kaže, Tanja je u petak oko 21 čas izašla pod izgovorom da ide da prošeta. Poslednji put viđena je u petak, oko 21 čas i 20 minuta u Ulici Laze Kostića u Žablju i od tada joj se gubi svaki trag. Telefon joj je isključen od tada“, zaključila je naša sagovornica.

VIDEO: Izjava majke tinejdžerke koja je nestala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare