Komšije ubijene Suzane Milošev, koju je suprug Rober nožem usmrtio u subotu u selu Bočar, ističu da je osumnjičeni poznat po nasilnom ponašanju. Ipak, niko nije slutio da će ovako nešto da se dogodi.

Miloš je suprugu ubio tako što ju je na smrt izbo nožem, u porodičnoj kući u kojoj su živeli, a potom satima sedeo pored njenog tela. Komšije porodice ističu da je uhapšeni Robert poznat po nasilnom ponašanju.

Pročitajte još:

„Oni su dosta čudna porodica bili oduvek. Nije se znalo ko gde živi, sa kim, stalno su se svađali. Robert ima još dvojicu braće, a sva trojica su ležala u zatvoru, čak jedan još uvek leži zbog napada na svoju suprugu i neke ljude na pumpi. Valjda ih je pretukao“, objašnjava jedan meštanin i dodaje:

„U toj njihovoj kući jedino je majka dobra žena, ona je onako sitnije građe, tiha i povučena. Nju su isto maltretirali svi, tako smo čuli, ali se ona nikada nije žalila i bila je tu. Od kada se ovo desilo, videli smo je jednom ili dva puta, prošla je ulicom ćuti i pognute glave“.

Foto: Facebook

Uhapšeni Robert je pre nedelju dana izašao iz zatvora, a prema rečima meštana, on je ranije imao probleme sa zakonom i u Srbiji.

Taj monstrum jednom je pretukao i svoju baku, tada je dolazila policija i bio je opšti haos. Znalo se da su problematični, ali nismo očekivali da će ubiti nikoga, posebno ne Suzanu koja ga je volela i toliko je uradila za njega. Ljudi ih izbegavaju često, celu tu porodicu, jer znaju kakvi su, ali kada nemaju sa kim drugim da naprave problem, naprave ga između sebe“, rekli su meštani.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Takođe, na dan tragedije, komšije su ispričale da su videle Suzanu kada je prošla prema kući, bila je nasmejana i svima se fino javila, a kada su saznali za zločin svi su ostali u šoku.

Podsetimo, osumnjičeni Robert Milošev uhapšen je u nedelju, dan nakon stravičnog zločina koji je počinio.

On se sumnjiči da je u subotu uveče nasmrt nožem izbo suprugu. Nedelju dana pre zločina osumnjičeni je izašao iz zatvora.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar