Zrenjanin policija presrela svadbarsku kolonu Foto:ZRklik.rs

Više policijskih vozila zaustavilo je juče oko 15.30 časova kod tiskog (žabaljskog) mosta u Zrenjaninu kolonu vozila koja je išla na svadbeno veselje, nakon čega je pretresom automobila, u jednom od vozila, pronađena psihoaktivna supstanca za koju se sumnja da je kokain.

Kako nezvanično saznaje Zrklik, u trenutku intervencije policije došlo je do sukoba između lica koja su bila u koloni i policije.

U akciji policije, kako je nezvanično saznao Blic, uhapšen je policijski inspektor N.R. iz Zrenjanina, koji je sa svadbenom svitom krenuo put Novog Sada na svadbeno veselje.

Prema nezvaničnim saznanjima, uhapšeni inspektor bio je mladoženja a u jednom od zaustavljenih automobila koji su ga pratili na svadbu pronađen je kokain.

„Kolonu vozila koja su išla na svadbu presreli su po dojavi policajci iz Beograda i prilikom pretresa koji je sniman kamerama u jednom vozilu pronađena je psihoaktivna supstanca za koju se sumnja da je kokain. „Vesela družina“ koja je krenula na svadbu počela je da se opire pretresu kao i mladoženja inspektor, pa je nakon kraćeg verbalnog došlo i do manjeg fizičkog sukoba zbog čega je mladoženja i uhapšen. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova tako da će on do ponedeljka biti u pritvoru što goste pozvane na svadbu nije sprečilo da nastave put Novog Sada i nastave sa veseljem u jednom restoranu“, ispričao je izvor portala „Blic“.

BONUS VIDEO: Laboratorija marihuane u Obrenovcu: Zaplenjeno više od 50 kg droge

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare