Foto: EPA/KOČA SULEJMANOVIĆ

Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov, supruge i tašte Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Ivana Filipovskog, puštene su na slobodu, saznaje Nova.rs.

Osumnjičene, koje se terete za trgovinu uticajem, saslušane su večeras u tužilaštvu za organizovani kriminal. One su negirale krivično delo pranje novca i iznele odbranu.

Podsetimo, one su ranije danas uhapšene i vršeni su pretresi na dve lokacije – objekta u Ulici Živka Davidovića i Čačanskoj. Zaplenjena je manja količina novca i oduzet automobil marke BMW.

Pročitajte još:

Policija ih je pronašla na njihovim adresama, a jutros su pripadnici MUP došli i u Čačansku ulicu, gde Miljković i Belivuk grade skupocenu vilu koja je svojevremeno poređena sa onom u Šilerovoj, kakvu su imali pripadnici zemunskog klana.

Podsetimo, Belivuk i kriminalna organizacija koju je vodio privedeni su 4. februara ove godine. Terete se, prema navodima optužnice, za brojna krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva, silovanje, dilovanje narkotika, oružja…

Postupak protiv Belivukovog klana vodi se i u Crnoj Gori, jer se sumnja da su odgovorni za likvidacije Damira Hodžića i Adisa Spahića, a isptivani su i na okolnosti nestanka Mila Radulovića.

 

 

BONUS VIDEO: Hapšenje Pricipa na stadiomu Partizansa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare