Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

U Višem sudu u Beogradu danas je za 30. mart odloženo suđenje glumcu Milanu Kaliniću povodom optužbi da je učestovao u tuči pred košarkašku utakmicu između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine u hali "Aleksandar Nikolić".

Do odlaganja je došlo zbog izostanka njegove advokatice, koja je podneskom obavestila sud o razlozima za nedolazak.

U nastavku suđenja trebalo bi da budu saslušani svedoci koje je predložila Kalinićeva odbrana, nakon čega bi trebalo da se održe završne reči na suđenju, a onda i da usledi prvostepena presuda.

Inače zbog ovog incidenta u kojem je povređen portparol Zvezde Marko Pavlović, Dalibor Krković i Filip Volšek su prošle godine sa tužilaštvom sklopili sporazum o priznanju krivice za krivično delo nasilničko ponašanje, na osnovu kojeg su osuđeni na uslovne kazne od po četiri meseca zatvora, novčanu kaznu od po 70.000 dinara i zabranu prisustvovanja utakmicama od godinu dana.

I Kalinića tužilaštvo tereti za nasilničko ponašanje, odnosno da je navukao Krkoviću jaknu preko glave, a potom ga udario šakom u glavu, ali on to negira, tvrdeći da nikoga nije ni pokušao da udari, niti da je udario Krkovića.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar