Foto: Facebook/Igor Ivanovic

Transport poginulih članova posade sportskog aviona koji je pre dva dana pao na Kozari, očekuje se u toku dana, rečeno je za Srpskainfo u policiji, koja od jutros obavlja uviđaj u selu Subotići, piše Blic.

Planirano je da se stradali članovi posade aviona, čija olupina je pronađena juče u ovom selu, sa mesta nesreće izvuku preko Gornjih Podgradaca, piše Srpskainfo.

Olupina aviona najverovatnije neće biti danas izvučena jer je teren veoma teško pristupačan, a nad Kozarom se već spušta gusta magla.

Policija zajedno sa institucijama Republike Srpske jutros je počela počela na mestu pada pada aviona u kojem je stradalo dvoje članova posade, u selu Subotići na Kozari.

Pročitajte još:

Podsećamo, majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije, i njen saputnik Beograđanin Igor Ivanović (34) poginuli su u padu sportskog aviona pajper 28, čija je olupina pronađena juče poslepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio. Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, pronađena je u petak oko 15 časova. Uočena su i dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice.

Tridesetjednogodišnjakinja je bila pilot aviona, dok je tri godine stariji mladić bio operater na operaciji oralne vakcinacije lisica protiv besnila, koju su na širem području banjalučke i prijedorske regije izvodili radnici beogradske firme „STS avijacija“.

Pročitajte još:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar