Zoran Marjanović i Nebojša Stefanović
Zoran Marjanović i Nebojša Stefanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs/TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Misterija ubistva pevačice Jelene Marjanović godinama ne jenjava, a ceo slučaj pratile su čudne okolnosti koje do danas nisu razjašnjene. Njen suprug Zoran Marjanović, sada optuženi za ubistvo supruge, policiju je alarmirao svega pola sada nakon nestanka pevačice, međutim, ministar policije Nebojša Stefanović pre nekoliko godina je tvrdio potpuno drugačije.

„Insajder TV“ objavio je sinoć audio-zapise razgovora Marjanovića sa policijom, svega 30 minuta nakon što je pevačica nestala. U razgovorima Marjanović je molio policiju da joj lociraju telefon, koji je u tom trenutku još uvek bio dostupak.

Pročitajte još:

U emisiji „Slučaj“ prikazan je još jedan detalj. Naime, tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović, prilikom jednog gostovanja na televiziji, a nakon zločina, istakao je da je Marjanović nestanak prijavio tek posle četiri, pet sati.

„Vi treba da znate da je nestanak prijavljen četiri ili pet sati nakon nestanka, ajde da kažemo ubistva u ovom slučaju. Pet sati niko nije znao da je bilo ko nestao, niti da se bilo šta desilo. Vi to prijavljujete četiri ili pet sati , to je sasvim dovoljno vreme da možete da preduzmete bilo šta u tom nekom intervalu i da onda kada je sve pripremljeno, pozovete policiju posle četiri ili pet sati“, rekao je Stefanović tada.

Ipak, ministra očigledano nisu dobro obavestili, s obzirom da je Marjanović svega pola sata od nestanka kontaktirao policiju. Reč je o dva telefonska poziva koja je optuženi Zoran uputio policiji tog 2. aprila 2016. godine. Sa druge strane, posle dva i po sata je i lično prijavio nestanak u policijskoj stanici, iako je Stefanović svojevremeno tvrdio drugačije.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Iz emisije „Slučaj“ pokušali su da dobiju odgovor od Stefanovića, međutim, do tada nije došlo.

Marjanović je, podsećanja radi, na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu, negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike. Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

BONUS video: Dolazak Zorana Marjanovića u Palatu pravde 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar