Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Audio-snimci na kojim se vidi kako Zoran Marjanović, optuženi za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, prijavljuje njen nestanak 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki šokirali su javnost. Na njima se može čuti krajnje neprofesionalno postupanje policijskih službenika koji se najpre čude što Marjanović prijavljuje nestanak posle pola sata, zatim ga ubeđuju da proveri da li je ona kod kuće, a potom između sebe komentarišu da je poziv "smešan, ali i tužan".

Najpre policijska službenica objašnjava Marjanoviću da mu supruge nema tek pola sata, vidno iznenađena što prijavljuje nestanak.

„Pa vratiće se, gospodine, nema je pola sata, nije vas videla pozadi. Vratiće se, pola sata je nema“, rekla je službenica, a što se može čuti na snimku koji je objavio „Insajder TV“.

Marjanović joj govori da pokušaju da lociraju njegovu suprugu putem telefona, koji je dostupan, međutim, uzalud. Nakon toga, službenica ga je prebacila na stanicu u Borči. Na telefon se javio policijski službenik.

Pročitajte još:

Suprug ubijene pevačice je tada ponovo objasnio da pokušava da prijavi nestanak žene. Pomenuti službenik je rekao Marjanoviću da sačeka.

„Sačekajte.. Neki je izgubio mamu na nasipu, mama mu trči na nasipu i neće da mu se javi na telefon“, rekao je policijski službenik kolegi, očigledno ne slušajući lice koje prijavljuje nestanak.

Nakon toga, objavljen je još jedan razgovor koji je krajnje šokirao javnost. U njemu je, policijski službenica nakon što je čula da Marjanović prijavljuje otmicu supruge, rekla svom nadređenom da joj je priča smešna.

„Halo šefe, imam poziv, meni je smešan, ali je i tužan. Na trim staz je sa ženom i ćerkicom, izašao pre pola sata, žena je krenula da trči. Odjedanput je žena nestala, prosto, on je ne vidi nigde, pola sata je prošlo, on prijavljuje njen nestanak. Ima mobilni telefon, na mobilni je dostupna, ali se ne javlja“, rekla je službenica šefu.

„Gde su oni trčali?“, pita staza.

„Trim staza“, kaže ona, a potom se čude da ima trim staza u Krnjači.

„Nek vidi on je l otišla kući, ako nije nek dođe i prijavi nestanak“, rekao je on.

„Halo gospodine, vidite da nije kući otišla“, govorila mu je žena sa druge strane žice.

Jelena Marjanović FOTO: FACEBOOK

Podsetimo, Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

On je negirao krivicu za ovo delo.

Inače, tokom celog slučaja, najspornija je bila istraga zločina. Mesto zločina nije bilo obezbeđeno, zbog čega se stekao utisak da su kontaminirani gotovo svi tragovi.

BONUS video: Dolazak Zorana Marjanovića u Palatu pravde 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare