Foto:shutterstock

Optužnica protiv Srbina (42) iz Bremena kome podignuta je u četvrtak, a na teret mu se stavlja brutalno ubistvo partnerke novembra prošle godine, kada ju je pretukao pesnicama i limenkom punom piva.

„Muškarac star 42 godine je svoju partnerku udarao pesnicama i napunjenom limenkom piva po glavi, a zatim je koristio i otvarač za flaše. Udarao ju je do iznemoglosti, a prestao je kada je shvatio da je devojka mrtva. Udarci su bili toliko siloviti, da je njeno lice bilo potpuno smrskano i uništeno“, navodi nemački portal tag24.de.

U optužnici stoji i da je odmah nakon zločina pozvao službu Hitne pomoći i policiju, rekavši šta je uradio. I po dolasku na lice mesta rekao je policijskim službenicima: „To sam bio ja, žao mi je“. Uhapšen je bez pružanja bilo kakvog otpor, ispričao je kasnije jedan policajac.

Foto: OLIVER BERG / AFP / Profimedia

Slučaj se vodi pred Okružnim sudom u Bremenu, a na početku ročišta optuženi je priznao zločin koji mu se stavlja na teret. Dok je sedeo u sudnici, optuženi se od novinara krio tako što je pokrio glavu velikim registratorom.

Tužilac smatra da je motiv ovog zločina ljubomora, a optuženi je policajcu koji ga je hapsio ispričao da je imao „pomračenje“ i da je mešao heroin i kokain.

Bonus video: Policajci u Beogradu zaplenili oko 400 grama heroina

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar