Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Srpska starleta i učesnica rijaliti programa Teodora Radoičić (25) osuđena je u Austriji na četiri godine zatvora zbog trgovine drogom, prenose tamošnji mediji. Presuda kojom je osuđena na višegodišnju robiju doneta je prošle godine, a sada je postala pravosnažna.

Teodora je, kako su austrijski mediji ranije prenosili, pred austrijskim sudom pokušala da se opravda da ju je partner naveo da učini krivično delo koje joj se stavlja na teret i da je drogu prodala iz čiste ljubavi prema njemu.

Foto: OLIVER BERG / AFP / Profimedia

Dok je govorila sa optuženičke klupe pred Višim regionalnim sudom u Beču otkrila je i da svog partnera Damira P., zbog kog je došla u austrijsku prestonicu i zbog čije ljubavi se navodno obrela u krivičnom delu, zapravo nikada nije upoznala uživo jer je on već tada bio u zatvoru, već su se samo dopisivali.

Oboje su uložili žalbe na presudu, ali su im one odbijene, piše portal Kosmo.at.

„Nikada nisam pomislila da bi ovo moglo izazvati ovakve posledice… Uradila sam to iz ljubavi“, branila se Teodora tokom postupka, dodajući da ne konzumira drogu i da se bavi sportom. Međutim, ni tužilac ni sudija nisu poklekli pred njenom pričom o krimi-romansi, pa je osuđena na četiri godine, a njen navodni dečko na sedam godina zatvora koje su dodate na petogodišnju zatvorksu kaznu koju već robija.

Teodora Radoičić Foto: Instagram/teodora_queen_

Sudija u završnoj reči pojasnio da je Damir uhapšen zbog narkotika ali da je isto krivično delo činio i dok je bio iza rešetaka jer je obnovio mrežu dilera zahvaljujući Teodori, dodajući da je to ludost.

Popularnost u Srbiji ova Beograđanka stekla je učešćem u jednom rijaliti programu u kom je otvoreno govorila o burnom životu na ivici zakona, kako je probala praktično sve u životu.

Bonus video: Dovođenje Veljka Belivuka na stadion

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare