poplave
Ilustracija Foto: N1

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20:45, u blizini graničnog prelaza Bajakovo, teško su povređena dvojica državljana Srbije kad je automobil srpskih registarskih oznaka udario u teretno vozilo, takođe srpske registracije, javlja PU vukovarsko-srijemska.

Iz policije navode kako se nesreća dogodila dok se 30-godišnji državljanin Srbije, upravljajući teretnim i priključnim vozilom srpskih registarskih oznaka, kretao unatrag iako je to na autoputu izričito zabranjeno, a istovremeno je nailazio automobil takođe srpskih registarskih oznaka kojim je upravljao 54-godišnji državljanin Srbije, prenosi Index.

Kako bi izbegao priključno vozilo, 54-godišnjak je naglo skrenuo udesno na trak za zaustavljanje vozila u nuždi, gde je udario u priključno vozilo drugog teretnog vozila, takođe srrpskih oznaka, koje je u koloni u smeru graničnog prelaza Bajakovo zaustavio 44-godišnji državljanin Srbije.

Pročitajte još:

U prometnoj nesreći 54-godišnji vozač lakše je povređen, a putnici u njegovom automobilu, 48-godišnjak i 47-godišnjak, obojica državljani Srbije, teško su povređeni.

Zbog saobraćajnih prekršaja kojima su izazvali saobraćajnu nesreću s povređenim osobama, policija će protiv oba vozača, 30-godišnjaka i 54-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

BONUS VIDEO: Sudar tramvaja i automobila u Karađorđevoj kod autobuske stanice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar