Foto: printscreen/Envato

Jedna korisnica društvene mreže Tviter opisala je na internetu svoje traumatično iskustvo koje se dogodilo pre dve godine na Mateorima u Grčkoj. Kako je ispričala, sa porodicom je doživela nesreću, automobil im je visio niz liticu, a onda se pojavila žena koja je rizikovala svoj život u nameri da im pomogne.

„Ovih dana navršava se dve godine kako smo se survali, ne našom krivicom, u ambis na Meteorima. U tom trenutku nekoliko ljudi je zastalo da nam pomogne, između ostalog i vozač autobusa, zbog koga smo završili u ambis i majka dvoje male dece. Dolaze do auta, koji se stoji na nekim granama i samo je pitanje momenta kad će nastaviti dole. Muž viče: „Prvo decu, prvo decu“, kćerka ne može da otvori vrata, sekunde prolaze“, navodi ona i dodaje:

„Otvaraju spolja vrata, ona izleće, sin od dve i po godine u sedištu, iza suvozača, počinje da plače. Tada nastupa drama i ova mlada žena koja uleće u kola, pita nas da li može da uzme našeg sina. Muž joj kaže: „Može samo da ga otkopčam“, sporim pokretima ga otkopčava, žena skroz ulazi u kola, bukvalno rizikuje svoj život, da bi ga pokupila. Potpuno nepoznata žena, majka dvoje male dece“, napisala je žena na Tviteru.

Toj ženi, heroju, duguje zahvalnost zbog svega što je učinila tog dana.

Pročitajte još:

„Onda je izašao suprug, pa ja. Danas sam se preko mesindžera čula sa tom ženom, zovem je stalno da dođe u BG da je ugostim. Ona kaže da je baš pre neki dan prošla pored tog mesta i ispričala ćerki šta se dogodilo. Žena heroj, majka, carica. Inače, turistički vodič na Meteorima“, navela je ona.

Na sreću, u jezivoj nesreći niko nije stradao.

BONUS VIDEO: Mercedes udario devojčicu u Bulevaru cara Konstantina kod spomenika Ćele Kula u Nišu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare