Kupač na gradskoj plaži u Čačkku, video je jeziv prizor kada je zaronio u Zapadnu Moravu, telo žene na dnu. Identitet utopljenice još nije poznat.

„Bilo je jezivo, sedeo sam u kafiću na Moravi kada sam video da se sa ljubićske strane nešto dešava, policija i Hitna pomoć su izvukli telo žene, u poznijim godinama“, kaže Saša koji je pio sa drugovima piće u kafiću u momentu kada se ova nesreća događala.

Pročitajte još:

Kako objašnjava naš sagovornik, nesreća se dogodila posle 16 časova, a nakon što je jedan kupač bio pod vodom uočio je telo.

„Taj momak koji se kupao, uočio je ženu na dnu reke, odmah je izašao i tražio naočare za ronjenje od drugara sa kojima je bio. Brzo su izvadili telo i pozvali hitnu pomoć“, kaže Saša za Nova.rs.

On dodaje da je na drugoj strani Morave bila njegova drugarica koja mu je kazala da nesrećna žena nije imala ništa od dokumenata kod sebe, pa čak ni mobilni telefon.

Foto: Video/Tanjug

Kako saznaje Nova.rs, na lice mesta je izašla odmah ekipa Hitne pomoći, pripadnici policije i forenzičari.
„Žena je bila relativno dugo pod vodom, to ne mora da se podvede pod nekoliko sati, već duže vremena. Imala je cijanozu ruku, bila je modra, čak plava, tako da je reanimacija bila nemoguća“, objasnili su nam lekari.

Kako smo saznali u bolnici, nesrećna žena je dovezena u mrtvačnicu, ali, za sada, nije poznat njen identitet.

BONUS VIDEO: Rečna policija pretražuje Savu kod Beograda


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar