Foto:Screenshot/Youtube/rtvranje

Osumnjičeni Marjan Stamenković (47) iz Vranja u subotu kasno popodne ubio je Saru Asanović (27), a policija ga je pronašla kako se skrivao u šupi jedne porodične kuće u ulici Ive Andrića u Vranju, posle čega je izvršio samoubistvo.

Vlasnici kuće ništa nisu znali. Kada je policija locirala Marjana i počela da steže obruč oko njega, on se odlučio da digne ruku na sebe.

Gledalac RTV Vranje poslao im je snimak na kojem se čuju pucnji, a koji prenosimo zajedno sa tekstom pomenutog medija. Upozoravamo da je snimak uznemirujuć.

Policija potvrdila da se Marjan Stamenković ubio

Muškarac Marjan S. (1974) iz Vranja, za kojim je policija intenzivno tragala zbog postojanja osnova sumnje da je u Vranju izvršio krivično delo ubistvo, danas je izvršio samoubistvo, stoji u saopštenju Policijske uprave u Vranju.

On je kako se sumnjalo, 20. februara ove godine, u večernjim satima, unutar prostorija jedne pumpe u Vranju, iz pištolja u ilegalnom posedu, ispalio više hitaca u dvadesetsedmogodišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

M. S. je potom pobegao, ali ga je policija ubrzo identifikovala i nakon intenzivne akcije danas pronašla u pomoćnom objektu jedne porodične kuće u Vranju. Tom prilikom, nakon uspostavljanja blokade područja i mesta gde se skrivao, osumnjičeni je izvršio samoubistvo. Uviđaj lica mesta izvršiće zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju i pripadnici Policijske uprave u Vranju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar