Foto:TANJUG / RADE PRELIC

Aleksandar Vulin, ministar policije, izjavio je da će biti sazvana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, na kom će se ispitivati moguća ugroženost predsednika i njegove porodice, a sve to u vezi sa aktuelnim događajima i hapšenjem najopasnije navijačke grupe Veljka Belivuka. Iako bi bilo logično očekivati da bi se pitanjem bezbednoasti predsednika trebalo baviti odmah, Vuli je rekao da će sednica biti održana tek - u ponedeljak.

Vulin je gostujući na TV Prva govorio o ugroženosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića što će biti i jedna od tema sednice.

On je dodao da je u slučaju Belivuk prikupljeno dokaza dovoljno i da nema bojazni da će oni nestati kao u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića, kada je nestao uzorak Belivukovog DNK pronađen na licu mesta.

Kako je rekao, istina je da je Milan Ljepoja, pripadnik grupe „Pink panter“, jednog dana ušao u objekat i iz njega nikada nije izašao, a njegovi ostaci nikada nisu pronađeni.

„Kao što je rekao predsednik Vučić oni se vode tim ‘nema tela, nema dela’. Ovo je najsurovija grupa sa kojom smo se susreli“, poručio je.

Potvrdio i da su svi čelnici fudbalskog kluba Partizan saslušani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar