Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, kao i čalanovi njegovi grupe koji su prekjuče uhapšeni, sprovedeni su sinoć na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal uz jake mere obezbeđenja, a delovi grada bili su blokirani dok je traja njihov prevoz do zgrade Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici. Da li su saslušanja okončana, kao i da li je nekome određen pritvor, još uvek nije poznato jer se ni tužilaštvo, ali ni Specijalni sud nisu oglasili. 

Nakon okončanja saslupšanja trebalo bi da zvanično bude poznato šta se Belivuku i njegovoj ekipi stavlja na teret, s obzirom na oprečne i nepotpune informacije koje se poslednja dva dana pojavljuju u javnosti.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura, čije je obezbeđenje pre nekoliko godina pretukao uhapšeni vođa navijača Veljko Belivuk, sinoć je navodno priveden na informativni razgovor gde je navodno odgovarao na pitanja u vezi sa bunkerima koje je Velja nevolja imao na stadionu.

Policija se još uvek nije zvanično oglasila o ispitivanju Vazure, kao i da li je zaista otkrio nešto što bi pomoglo u daljoj istrazi protiv Belivuka i njegove grupe.

Pročitajte još:

Pojedini mediji preneli su da je Vazura navodno otkrio gde se nalaze Belivukovi bunkeri na stadionu. Odgovor na pitanje gde je bio on kao direktor Partizana u trenutku nastanka tih bunkera, da li je o tome ranije pokušao nekoga da obavesti ili se na to odvažio tek kada je Belivuk uhapšen ostalo je bez odgovora.

Vazura
Miloš Vazura, Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ekipa Nova.rs pokušala je juče da stupi u kontakt s Vazurom, ali je njegov telefon bio van dometa.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar