Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Tela starijeg bračnog para Teodore i Miodraga Georgieva iz niškog naselja Pantelej policajci su pronašli jedno pored drugog, a koji je uzrok njihove smrti, biće utvrđeno naknadno.

Da se nešto čudno događa u kući porodice Georgiev u naselju Pantelej u Nišu shvatile su komšije, videvši da od petka ne podižu roletne na svojim prozorima, zbog čega su odlučili da pozovu Hitnu pomoć i policiju.

„Policija je odmah došla, pokušali su na sve strane da otvore, nisu mogli, pa su došla vatrogasna kola. Oni su otvorili i videli da su mrtvi. Sami su živeli, deca su im u Kanadi, dva sina imaju“, kaže komšinica Milja Jovanović za Nova.rs. U ovom trenutku može se pretpostaviti da su supružnici preminuli zajedno, pošto su njihova tela nađena jedno na krevetu, a jedno pored njega.

Pod kojim okolnostima su preminuli Teodora i Miodrag, inače penzionisani učitelji, još nije poznato, a prema prvim informacijama na licu mesta nisu uočeni tragovi nasilja.

Komšije su takođe ispričale da Teodoru nisu viđali duže vreme, jer je imala trombove na nogama i nije izlazila. Komšija kaže da su se poslednji put sreli pre tri meseca.

Bonus video: Uviđaj posle ubistva na pumpi u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar