Nikola Radevic
Nikola Radević Foto:kraljevo.rs

Razrešeni pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Kraljeva Nikola Radevića, koji se krajem decembra skidao go u jednom kafiću i maltretirao goste, a zbog čega je potom dobio batine, ujedno je i član Odbora za bezbednost tog grada.

Slučaj Radevića ne prestaje da intrigira javnosti, posebno zbog činjenice da se nedolično ponašao funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) koji je istovremeno u Odboru za bezbednost Kraljeva, te shodno tome trebalo bi da se primerenije ponaša.

List Nova pokušao je da sazna da li je Radević, nakon što je razrešen sa funkcije pomoćnika gradonačelnika za sport i omladinu, podneo ostavku i u odboru, međutim, odgovor na to pitanje nismo dobili. Ne treba zanemariti činjenicu da se u pomenutom Odboru za bezbednost nalazi i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, ali i načelnik PU Kraljevo Željko Rajković, pa se postavlja pitanje zbog čega protiv Radevića nije podneta prijava za nedolično ponašanje i maltretiranje gostiju.

Predrag Terzić. Foto: Nova.rs

I dok su ova pitanja ostala otvorena, pojedini pripadnici PU Kraljevo, prema saznanjima lista Nova, aktivno uklanjaju dokaze i „peglaju“ brljotine razrešenog pomoćnika gradonačelnika za sport i omladinu. Njegova egzibicija u kafiću završila se batinama po izlasku iz lokala, a policija ni da danas nije odgovorila na pitanja redakcije Nova upućena još 3. januara, a koja se tiču prekršajne ili krivične odgovornosti Radevića.

Sa druge strane, momci koji su učestvovali u prebijanju Radevića, koji je u kafiću pravio nerede i maltretirao goste, su privedeni. Nakon saslušanja su pušteni, a sve je obavljeno u grobnoj tišini kako bi se izbegao skandal.

Pročitajte još:

Inače, o neprimerenom ponašanju Radevića nisu se oglašavali ni čelnici Kraljeva sve dok se
naša redakcija nije objavila tekst u vezi sa dešavanjima u kafiću.

Nekoliko sati posle teksta, on je, bez obrazloženja, razrešen dužnosti. Vest je objavljena na lokalnoj televiziji u jednoj rečenici.

Podsetimo, krajem decembra čelnici Kraljeva su slavili u hotelu „Turist“, a deo društva nastavio je slavlje u jednom kraljevačkom lokalu. Među njima je bio i Radević koji je u jednom trenutku, pod desjtvom alkohola, počeo ja se skida u lokalu, dobacuje, ali i seksualno uznemirava neke od gošći lokala.

Nekoliko gostiju lokala, koji su bili revoltirani ponašanjem Radevića, sačekali su pomoćnika za omladinu, sport i omladinke i prebili ga na ulici ispred lokala. Usled zadobijenih povreda Radević je zatražio lekarsku asistenciju, koju mu je ukazala ekipa Hitne pomoći.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare