Nikola Radević (levo) i gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, Foto:Nova.rs

Kako saznaje Nova.rs kraljevačka policija je odmah sledećeg dana, nakon što je u centru Kraljeva batine dobio Nikola Radević, sada već bivši pomoćnik gradonačelnika Kraljeva, privela učesnike ove tuče. I istog dana, nakon što su policiji dali izjave, pušteni su i nisu zadržani u pritvoru.

„Njih petorica su sve priznali. I rekli policiji da im je žao što ih nisu sve zajedno prebili. Misleći na nekoliko funkcionera SNS koji su bili pored Radevića u kafani. Rekli su da su se toliko bahato ponašali prema ostalim gostima, da su zaslužili batine“, kaže za Nova.rs izvor upoznat sa ovim slučajem, dodajući da je nemoguće da niko od njih nije video šta je Radević radio te večeri.

Nikola Radevic
Nikola Radević Foto:kraljevo.rs

Kako nam je ispričao, kafana u kojoj se Radević bahato ponašao, nije jedina te večeri.

„Ranije, na proslavi na kojoj su bili odbornici i funkcioneri SNS, ali i iz nekih drugih firmi, Radević se ozbiljno sukobio sa predsednikom omladine SNS u Kraljevu. Taj sukob je bio na ivici tuče. I na toj proslavi su se bahato ponašali. Bukvalno su prisvajali muziku samo za sebe, iako je tu bilo i drugih koji su platili novogodišnju večeru“, priča ovaj izvor.

Radević je smenjen istog dana kada se pojavio tekst na Nova.rs da se bahato ponašao u kafani i svlačio odeću.

Kako smo ranije pisali, već pripiti gradski funkcioneri žurku sa kolegama započetu u hotelu „Turist“ nastavili su u jednom kraljevačkom kafiću.

Sa podizanjem nivoa alkohola, podizala se i temperatura u kafiću. To je najviše uticalo upravo na Radevića, koji je, kako saznajemo, u jednom trenutku počeo da skida odeću, a na kraju je izvadio i svoj polni organ. Zatim se pijani čelnik ustremio na druge gošće kafića, devojke koje je seksualno uznemiravao.

Po izlasku iz lokala sačekali su ga drugi gosti besni zbog njegovog bahatog ponašanja i došlo je do fizičkog obračuna. Radević nije mogao ili nije bio u stanju da pruži otpor, a nisu mu pomogle ni partijske kolege, pa je završio na ulici sa povredama arkade, rebra i ključne kosti, a mladić se udaljio sa lica mesta.

Kako saznajemo, od Radevića je gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, tražio da podnese ostavku, ali je ovaj to odbio. Zato je usledilo gradonačelnikovo razrešenje.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare