Miloš Nilović, Foto: Facebook

Miloš Nilović zvani Runjo, koji je u više navrata dovođen u vezu sa "škaljarskim klanom", priveden je juče uveče u PS Zvezdara u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici.

Navodno Nilović se sinoć po povratku sa slave u automobilu posvađao sa nevenčanom suprugom i udario je pesnicom u glavu. Navodno, ona mu je uzvratila, a po dolasku u stan nastavio je da preti ženi, piše Blic.

Pročitajte još...

Policija o svim saznanjima obavestila Centar za socijalni rad i dežurnog tužioca. Prema proceni tužioca nije bilo elemenata krivičnog dela, te je on samo upozoren i pušten iz stanice.

Podsetimo, Miloš Nilović Runjo, koga su mediji u više navrata označavali kao pripadnika „škaljarskog klana“ i koji je pre nekoliko meseci priveden na Jahorini zbog sumnje da je povezan sa sa trgovinom oružjem i narkoticima, dobro je poznat srpskim i crnogorskim istražnim organima, a dosad je izbegao dva pokušaja atentata.

Za njega je srpska javnost prvi put čula 1. juna 2017. godine, kada je uhapšen sa još devet osoba u velikoj akciji srpske policije u poznatom prestoničkom restoranu “Durmitor” na Novom Beogradu. Nilović se u žiži javnosti našao i 12. maja ove godine kada je crnogorski državljanin M. M. (33), maskiran i sa automatskim oružjem “uzi” upao u baštu lokala “Le petit bistro” na Vračaru, očigledno tražeći nekog. Napadač je u lokalu proveo nekoliko sekundi i razgledao, da bi potom izašao, najverovatnije zbog toga što nije uspeo da nađe osobu koju je tražio.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar