Foto: Nova.rs

Muškarac koji je šetao po gradu sa pištoljem u ruci uhapšen je juče oko 19 časova u centru Prokuplja, nedaleko od Gimnazije.

Čovek je neposredno pre hapšenja upao u pekaru, gde su ga i zatekli policajci. Prethodno je išao ulicom, kako svedoče prolaznici, vrlo smireno, sa pištoljem u ruci, ali za sada se ne zna da li u pitanju pravi, ili kopija.

„Nekoliko minuta pre 19 časova sam stajao na ulici, baš preko puta te pekare, kada je mom prijatelju i meni prišao čovek i tražio nam 100 dinara. Bio je vidno pijan i rekao bih da najviše ima tridesetak godina. Nismo mu dali i on je prešao ulicu i ušao u pekaru“, svedoči Prokupčanin koji je imao bliski susret sa ovim čovekom.

Pročitajte još:

Dodaje da je primetio pištolj u njegovoj ruci kada je on krenuo da se udaljava.

Samo par minuta nakon toga, dok je još osumnjičeni bio u pekari, ušla je policijska patrola i uhapsila ga. Najverovatnije je neko primetio čoveka sa pištoljem i prijavio ga.

Reč je o samom centru grada, koji je pored škole i gde osnovci čekaju gradski prevoz, te je najprometniji deo grada u ovo vreme, kada se završava popodnevna nastava.

VIDEO: MUP Srbije – akcija hapšenja 28.10.2022.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar