Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) koji je nedavno izašao iz zatvora, gde je služio kaznu zbog serije silovanja i razbojništva, i danas je primećen kako luta Beogradom. Milošević je za sada viđen na nekoliko lokacija od centra do Borče i Krnjače, a danas su ga građani usnimili u Starom gradu, tačnije na Dorćolu.

Milošević je primećen oko 9 časova jutros kako šeta blizu Bajlonijeve pijace, da bi ga oko 10 sati građani primetili na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice cara Dušana na Dorćolu.

Milošević već danima nosi istu garderobu, tamnu jaknu sa crveno-belim štraftama na rukavima, crvenu duksericu sa kapljučom i široke farmerke tamnijeg teksasa.

Foto:Screenshot/Instagram/serbialive_beograd

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

Pročitajte još:

„Ostavite me u zatvoru, meni je ovde lepo! Napolju nemam nikog, sigurno ću napraviti neko s*anje“, žalio se serijski silovatelj Igor Milošević (44) stražarima u zatvoru „Nova skela“ kad je odslužio kaznu.

Podsetimo, u pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara. Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina. Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.

VIDEO: Konjički klub MBM u Lipovačkoj šumi, čiji je učitelj priveden zbog silovanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar