Saznajemo šta je policija tražila u stanu Dijane Hrkalović na Voždovcu

Hronika 15. okt. 202121:03 > 21:07
Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pretres u stanu bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović izvršila je danas po podne policija, nakon što joj je prethodno uručila rešenje o hapšenju, u trenutku kada se odazvala pozivu Sektora unutrašnje kontrole (SUK) u zgradi na Novom Beogradu. Kako nezvanično saznajemo, policija je ciljano tražila dva rokovnika, a da li ih je na posletku i pronašla i zaplenila, zasad nije poznato.

Prema saznajima našeg portala, zanimljivo je što policija nije zaplenila Hrkalovićkin kompjuter već je čitav pretres izveden upravo zbog potrage za spornim rokovnicima.

Šta se u njima nalazi takođe nije poznato, a zvanično još uvek nije ni saopšteno zašto je uhapšena.

Pročitajte još:

Mediji su preneli da je razlog njenog hapšenja navodno, pokretanje istrage u vezi sa prikrivanjem tragova i dokaza u slučaju ubistva karatiste Vlastimira Milošević, koji je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta u januaru 2019.  Za to ubistvo najpre je uhapšen i osumnjičen Veljko Belivuk, ali je do kraja istrage, zbog nedostatka dokaza optužen samo za pomaganje, da bi nakon suđenja volšebno bio i oslobođen.

Belivuku se u tom postupku sudilo sa Markom Miljkovićem, inače kumom ubijenog  karatiste, ali je i on oslobođen krivice. Iako se još ada glasno gov orilo da je upravo Hrklaović uticala na policijsku istragu koja je rezultirala njihovim oslobađanjem, državi je, iz nekog, razloga trebalo skoro pet godina da se time pozabavi.

Bonus video.

 

Komentari

Vaš komentar