Foto: Nova.rs

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati da se javi u Sektor unutrašnje kontrole (SUK) , a dva sata kasnije ona se odazvala i to u pratnji svojih advokata. Kako saznajemo, ubrzo nakon što je stigla u SUK uručeno joj je rešenje o hapšenju, nakon čega je, zajedno sa inspektorima otišla u svoj stan gde je izvršen pretres.

Pročitajte još:

„Moja branjenica Dijana Hrkalović pozvana je danas u 15 sati u SUK. Oko 17 sati, došli smo zajedno u tu službu i nedugo potom ona je uhapšena. U SUK se u tom trenutku  nalazio i Dejan Kovačević (sadašnji načelnik SUK), dok je rešenje o hapšenju uručio policijski službenik I. P.. Odatle se Hrkalović uputila u stan gde je izvršen pretres koji je okončan u 19:20“, kaže za naš portal advokat Nenad Tasić.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako saznajemo, Dijana bi uskoro trebalo da bude saslušana u Tužilaštvu za organizovani kriminal, u prisustvu trojice branilaca. Pored Tasića, nju će zastupati i Sead Spahović i Ahmed Delimeđac. Niko od njih nije mogao da potvrdi zbog čega je tačno Hrkalović privedena, već očekuju da će to saznati od postupajućeg zamenika tužioca.

Podsetimo, Hrkalović je danas privedena, stan joj je pretresen, a pojedini mediji prenose da je u pitanju istraga u vezi sa uklanjanjem tragova u slučaju ubistva karatkiste Veljka Belivuka, a za koje je volšebno oslobođen Veljko Belivuk.

Bonus video:

 

Komentari

Svi komentari (3)