Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs; MUP Srbije

Načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije, Slobodan Milenković i šef operative u tom odeljenju, Dušan Mitić i dalje rade na razotkrivanju učešća predstavnika države u slučaju “Jovanjica”, saznaje naš portal.

Pročitajte još...

Kako Nova.rs nezvanično saznaje iz vrha MUP-a Srbije, načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodan Milenkovic i sef operative u tom odeljenju, Dusan Mitić, ne oglašavaju se i ne reaguju na brojne uvrede i kampanju koju vode državni funkcioneri i brojni mediji protiv njih, jer su, kako se navodi, maksimalno angažovani na daljem razotkrivanju svih učesnika i dodatnih dokaza u slučaju Jovanjica.

Prema rečima izvora Nova.rs, policajci koji su uhapsili Koluviju uvereni su da rezultat njihovog upornog i profesionalnog rada vodi ka dodatnim dokazima i potpunom otkrivanju svih učesnika u slučaju Jovanjica, posebno iz redova državnih organa i bezbednosnih agencija.

Novinari portala Nova.rs pokušali su da dobiju komentar od Milenkovića i Mitića, ali u tome nisu uspeli, međutim izvor iz MUP-a navodi da će se inspektori obratiti javnosti preko svog advokata kad za to dođe vreme.

BONUS VIDEO Jovanjica: Najpoznatija plantaža marihuane u Srbiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare