Foto: printscreen Instagram/mupsrbije

Skupoceno vozilo marke "lamborgini", koje je u vlasništvu Uroša Panića, sina Petra Panića Panića, istaknutog "naprednjaka" i kuma predsednika republike Aleksandra Vučića, sinoć oko 23 sata izazvalo je udes na Novom Beogradu, u kom, srećom, nije bilo povređenih, saznaje Nova.rs.

Udes se dogodio na raskrsnici bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina, u blizini Brankovog mosta i TC Ušće, a kako za Nova.rs otkriva dobro obavešten izvor, vozač je izgubio kontrolu i udario u vozilo marke „volksvagen“ kojim je upravljao muškarac M. D. (68).

Pročitajte još:

„Vozač „lamborginija“ je nakon sudara pobegao sa mesta udesa, ali su brojni svedoci i vozač u kog je udario posvedočili o kom se vozilu radi. Policija je obavila uviđaj i ubrzo nakon toga pronašla „lamborgini“ parkiran u blizini „Yu biznis centra“. Vozač nije zatečen u vozilu, pa se pretpostavlja da je automobil namerno ostavio i udaljio se pešice“, kazao je za Nova.rs dobro obavešten izvor.

Dodaje da će policija utvrditi ko je vozio automobil u trenutku udesa, a sudeći prema izjavama i opisima svedoka sasvim je izvesno da je u pitanju bio vlasnik Uroš Panić.

Podsetimo, sin Petra Panića Pane, koji je svojevremeno bio glavni telohranitelj Vojislava Šešelja, više puta je dospevao u žižu javnosti zbog nasilničke vožnje „lamborginija“, ali i vređanja policajaca u uživo prenosima na društvenim mrežama. S obzirom na to da su ovi prizori uznemirili javnost, ministar policije Bratislav Gašić je krajem marta izveo nezapamćenu i dosad nezabeleženu policijsku akciju – hapšenja automobila.

Naime, Paniću je tada zaplenjeno vozilo, koje mu je potom i vraćeno, ali protiv njega nisu podnete prijave, zbog čega je javnost burno reagovala. Ista stvar sa hapšenjem automobila dogodila se i sinoć, a da li će mlađi Panić ovaj put zaraditi prijavu, biće poznato nakon što se o ovom slučaju MUP zvanično oglasi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare