Foto: printscreen Instagram/mupsrbije; Instagram/uros__panic__

Pripadnici MUP Srbije pre nekoliko dana ponovo su zaustavili skupoceni automobil "lamborgini" koji vozi tiktoker Uroš Panić, sin Petra Panića Pane, inače kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Mlađi Panić javnosti je postao poznat po snimcima bahate vožnje i po vređanju srpske policije, zbog čega mu je čak jednom prilikom oduzet skupoceni automobil, međutim, čini se da ga to ne sprečava da i dalje divlja ulicama.

Panić je javnosti poznat po snimcima koji kruže na popularnoj društvenoj mreži „Tiktok“, a na kojima se vidi bahata vožnja, alkohol u automobilima i vređanje saobraćajaca. Zbog nebezbedne vožnje čak je ta društvena mreža na njegovim snimcima stavila upozorenje.

Na snimcima se može videti kako svojim skupocenim automobilom, sa prijateljima, zaustavlja autobus gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 27 sa sve policijskom palicom u rukama. Odakle mu policijski rekvizit i kako nikada nije odgovarao za ovakve radnje, javnost u našoj zemlji, očigledno nikada se neće saznati.

Uros Panić Foto:Instagram/uros__panic__

Postavlja snimke i na kojima se vidi kako pretiče čitave kolone vozila, ulazi u traku za suprotni smer, izleće pre automobile, ali i juri ulicama.

Njegovo bahato ponašanje praktično je ostalo nekažnjeno. Kako smo ranije pisali, protiv Panića zastarela su dva postupka zbog vređanja policajaca u Beogradu.

On je pripadnicima MUP jednom prilikom, kada su ga zasutavili pretio Aleksandrom Vučićem – svojim kumom, dok je drugi put pričao da će im skinuti uniforme i da će morati nađu drugi posao zbog toga što su ga zaustavili. Prvi put se nije uopšte pojavio na suđenju, dok je drugi put došao mesec dana pre zastare, priznao krivicu, ali je uprkos tome predmet zastareo.

Foto: printscreen Instagram/mupsrbije

U aprilu ove godine, Panić se ponovo našao u centru pažnje domaće javnosti zbog nekoliko snimaka u kojima je vređao pripadnike policije, uz najgnusnije reči. Govorio im je da dođu po njega, da probaju da ga uhvate, dok ga je neko sa suvozačevog sedišta snimao kako divlja ulicama na Dorćolu. Javnost je tada bila zgrožena, a MUP je na to odgovorio jednim „strogim“ oduzimanjem vozila, koje je posle vraćeno rent-a-car agenciji, koja je u vlasništvu Panićevog oca.

Nedavno je ekipa portala Nova.rs ponovo uslikala Panića u „lamborginiju“ kod Pravnog fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra, a pre nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula je slika patrole policije koja je ponovo zaustavila „lamborgini“ koji koristi tiktoker.

Kazna i pauk u Budvi

I dok u Srbiji već duže vreme Panić divlja ulicama, maltene bez ikakve sankcije, u Crnoj Gori nije bilo baš tako.

Uroš Panić Foto: Instagram/uros__panic__

Naime, u avgustu prošle godine mladi tiktoker uhvaćen je u ranim jutarnjim satima u Budvi kako „BMW“ vozi suprotnom kolovoznom trakom. On je nakon toga priveden i kažnjen sa 36.000 dinara kaznom. Navodno je on hteo da izbegne policiju koja je vršila redovnu kontrolu, pa je zbog toga ušao u suprotan smer. On je nakon toga pokušao da pobegne iz Crne Gore, ali nije uspeo. Posle toga, „pauk“ mu je uzeo vozilo zbog nepropisnog parkiranja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare