Foto: Lozničke novosti

Devetogodišnji dečak iz porodice Ametović, koji je, kako se sumnja, preminuo od posledica trovanja ugljen-monoksidom u kući u selu Radalj kod Malog Zvornika, sahranjen je danas na lokalnom groblju.

Na sahranu je došlo celo selo, bila su tri brata i dve sestre dečakovog oca Dragana, zatim predsednik malozvorničke opštine, ali i komšije i prijatelji, piše portal Lozničke novosti.

„Velika tuga da ode tako dobro dete. Kod mene su od juče njegov mlađi brat i sestra, kazala sam im da svi moramo biti hrabri zbog njihovog tate i starije sestre. Sada se svi nadamo da će Draganu i njegovoj jedanaestogodišnjoj ćerki biti bolje i da će što pre izaći iz bolnice. Na sahrani su bila tri sveštenika iz našeg sela, Malog Zvornika i Brasine, a dečak je sahranjen nedaleko iznad kuće gde već počiva njegov deda koji je nedavno preminuo“, rekla je jedna meštanka za taj portal.

Kuća porodice Ametović u malom Zvorniku gde je nastradao maloletni dečak Foto:Dragan Grujić

Kako mediji pišu, dečakova majka, koja je napustila supruga Dragana i njihovo četvoro dece, nije došla na sahranu.

Meštani sela Radalj ne pamte ovakvu tragediju.

Stravična tragedija, koja je potresla javnost, dogodila se u noći između petka i subote, a zbog trovanja u bolnici su zbrinuti i dečakov otac Dragan, ali i 11-godišnja sestra. Oni su trenutno u stabilnom stanju.

Pročitajte još:

Do nesreće je došlo najverovatnije zbog kvara na agregatu. Naime, Ametovići su se grejali na agregat jer im je struja bila isključena. Njima je struja bila isključena zbog duga u iznosu od oko 100.000 dinara.

Inače, Ametovići su živeli u trošnoj kući i jedva sklapali kraj s krajem.

VIDEO: Uviđaj na mestu sudara putničkog i teretnog voza u Hrvatskoj

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar