Jovan i Ruža Stojanović, otac i majka Ivana za koga se sumnja da je ubijen, a potom zabetoniran, ne mogu da dođu sebi povodom tragedije koja ih je zadesila. U razgovoru za Nova.rs objašnjavaju kako je njihov sin pronađen.

„Tri godine je sedeo betoniran. Idemo na njenu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav“, počinje priču majka stradalog Ivana.

Njegov otac, koji je ranije danas išao u bolnicu kako bi dobio lekove za smirenje, kaže da je Ivan bio vredan.

„Bio je mnogo radan, vredan, vrednijeg deteta nije bilo. Otišao je na dve godine u Rusiju, sve sredio i trebalo je još tri godine da bude tamo. Hteo je da ima deo penzije iz Rusije“, ističe nesrećni čovek.

Foto: nova.rs/video

Roditelji stradalog Ivana ističu i da su planirali da raspišu potragu za njim nakon sahrane njihove snaje Biljane, koja se sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

Pročitajte još:

Jovan za portal Nova.rs objašnjava kako je pronađeno telo njegovog sina.

„Ima jedna prostorija gde je staja, gde su krave. Ušao je naš sin u prostoriju, video da je prostorija betonirana. Oni su njega zazidali, šuške od kukuruza stavili. Kada su prokopali tada je lobanja izašla“, rekao je otac.

Ističu da im je sve bilo sumnjivo kada su utvrdili da Ivan nije izašao iz zemlje, te je njegova ćerka pronašla pasoš.

BONUS VIDEO: Zaplena goriva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram