Biljana i Ivan Stojanović Foto: Facebook

Komšije Biljane i Ivana S., čija su tela pronađena u porodičnoj kući u selu Veliko Trnjane kod Leskovca, i dalje ne mogu da dođu sebi zbog tragedije koja se dogodila. Prema prvim informacijama, sumnja se da je Biljana pre četiri godine ubila supruga, te da je sada presudila sebi.

“Uvek su bili fer i korektni. Bili su mi desna ruka, i Ivan i ona. Stvarno ne znam šta se desilo. U neku ruku bilo nam je čudno što se Ivan nije toliko dugo pojavljivao, nastupila je korona, pa se Biljana izvlačila na koronu, govorila je: “Ne može zbog korone, pa su zarobljeni, ne pušta ih Putin dok se ne vakcinišu, pa neki požari su bili””, kaže komšinica i dodaje:

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

“Nikakvih problema nisu imali, troje dece su izrodili. Ivan je nju baš voleo, mladi su se uzeli.”

Pročitajte još:

Ističe i da je, u sredu na četvrtak, prošle nedelje, Biljana rekla ćerki da ide da legne, te da će rano da se probudi da s Ivanom ide u Tumane.

“Ivana smo poslednji put videli kada je njen otac umro, tad je došao zbog isteka vize. To je bilo ili 2018. ili 2019. godine. Iznenadila sam se kad sam čula da se ubila. Nju je pronašao njen ujak, rođaci. Ona je deci rekla da ide s tatom u Tumane: “Kad se vratimo, doći ćemo po vas, idemo u Beograd, kupio je tata stan”, tako im je kazala”, priča komšinica.

BONUS VIDEO: Hapšenje u Staroj Pazovi – pronađen amfetamin

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)