Foto: Registar nestalih lica Srbije

"Ana je nestala juče između 10 i 12 sati, a poslednji put je sa ukućanima komunicirala oko 10 sati. Posle toga se nikome nije javila, niti je sa sobom ponela lične stvari..."

Ovim rečima, dan nakon nestanka Ana Bogdan, 31-godišnje majke dvoje dece, koja je poslednji put viđena u Vrčinu, govori njena rođaka Tanja za „Nova.rs“. Kako nam je rođaka objasnila, ništa nije ukazivalo da će Ana nestati bez traga.

„Ne samo da nije najavila odlazak, nego niko od njenih najbližih nije primetio ništa čudno u njenom ponašanju. Ništa nije najavila niti spomnjilala, a takođe ništa sa sobom nije ponela od ličnih stvari“, priča nam zabrinuta rođaka.

Kako kaže, od trenutka kada je apel objavljen pa sve do sada do njih je stigla neproverena informacija da je neko ko odgovara Aninom opisu viđen u Grockoj.

„Mi smo napravili pretragu koliko smo mogli, sada čekamo da policija uradi svoj deo posla“, kaže nam rođaka i dodaje da očekuje da će nadležni odraditi temeljnu potragu i, između ostalog, pregledati sigurnosne kamere koje su eventualno snimile Anu.

Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

Podsećanja radi, Ana je visoka 185 cm, ima crnu kosu i crne oči, a na sebi je u trenutku nestanka nosila sivi bade mantil, roze porodiljsku spavaćicu, crne helanke i crne patike. Porodica moli sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o Ani to odmah jave policiji ili se jave na broj: 064/88-53-552.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar