Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

"Biznisom se bavim više od 20 godina i vlasnik sam tri firme koje zapošljavaju 500 porodica. Nisam ni u kakvoj vezi sa kriminogenim licima ni organizacijama. Ni ovom ni bilo kojom drugom", kazao je biznismen Vladimir Vrbaški u okviru svog reagovanja nakon što su se u medijima pojavile informacije da je pod istragom nadležnih državnih organa zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja. Njegovo reagovanje prenosimo u celosti.

„Jutros sam prijavio policiji odgovorne u Srpskom telegrafu, jer se moja porodica i ja osećamo ugroženo zbog targetiranja. S obzirom na nivo inteligencije kriminalaca, postoji strah da će zaista poverovati u ove gnusne laži, pa moju porodicu ili mene, oteti ili fizički povrediti, jer je pročitao vaš tekst. Očigledno je da je taj isti tekst platila i plasirala osoba koja je imala posla sa tom kriminogenom organizacijom.

Podržavam rad policije i svih državnih organa u razotkrivanju i borbi protiv kriminala. Sa gospodinom Stefanovićem nisam ni u kakvim rodbinskim, poslovnim ili bilo kakvim drugim odnosima.

Vas kao medije i kreatore javnog mnjenja bih zamolio da ubuduće proverite informacije pre nego što iste objavite, jer pre svega istina treba da bude predstavljena vašim čitaocima, kao i da posetite moje kompanije i uverite se u njihovo poslovanje“, kazao je Vrbaški u svom regaovanju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar