Oliver Ivnović, Boban Bogdanović
Foto: Zoran Lončarević/KRIK

Porodica nestalog Ljubomira Lainovića, koga je Boban Bogdanović u intervjuu za KRIK optužio za ubistvo kosovskog političara Olivera Ivanovića, oglasila se za portal Nova.rs i list "Nova" povodom pomenutih navoda, tvrdeći da oni nisu istiniti.

„Informacija koja je objavljena dana 13.4.2020. godine u štampanom izdanju dnevnih novina „Nova“, broj 243, II godina, na strani 10, u članku sa naslovom:

„Bogdanović svedoči u tužilaštvu o ubistvo Ivanovića“

„“Ako me ubiju, kamere sigurno neće raditi““,

Pročitajte još:

u delu vesti gde se daju informacije o Lainović Ljubomiru, sa tekstom: „Bogdanović je, podsetimo, tvrdio da je ubistvo Ivanovića naručio Zvonko Veselinović, organizovao Milan Radoičić, a da ga je počinio Ljubomir Lainović, sin ubijenog kriminalca Branislava Lainovića Dugog, a koji se danas nalazi na spisku nestalih osoba i navodnih žrtava klana Belivuk-Miljković.. nije tačna i proverena.

Ljubomir Lainović nije utvrđen kao organizator, naručilac ili izvršilac ubistva Olivera Ivanovića, u zakonito sprovedenom krivičnom postupku. Informacija je preneta bez proveravanja njenih izvora i drugih dokaza, kao i bez kontaktiranja porodice Lainović radi davanja komentara. O utvrđivanju krivične odgovornosti lica koja su odgovorna za navedeno ubistvo odlučuje sud“, navodi se u reagovanju advokata porodice Lainović.

BONUS VIDEO: Belivuk i Miljković pokušali da preotmu hotel u Balkanskoj ulici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar