Foto: Facebook/Nemanja Buha

Nemanja Buha (31), sinovac nekadašnjeg svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, koji je navodno ranjen tokom noći u Surčinu, od ranije je poznat srpskoj javnosti jer je bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Katarinom Grujić.

Katarina Grujić Foto: Privatna arhiva

Naime, Čumetov bratanac ranjen je tokom noći u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, a kako mediji prenose, na njega je pucano iz sačmare. Zasad nije poznato zbog čega je Buha ranjen, a on je u žižu domaće javnosti dospeo 2015. godine.

Naime, tada je sa njim počela da se zabavlja poznata srpska pevačica Katarina Grujić, ali je par dve godine kasnije, odnosno 2017., okončao emotivnu vezu. Buha se nakon toga nije više medijski eksponirao, a krajem 2019. godine na društvenim mrežama je objavio da je postao otac.

Ipak, za razliku od njega, njegov rođeni brat Nikola Buha više puta je dolazio u sukob sa zakonom. Naime, Čumetov mlađi bratanac najpre je decembra 2017. godine priveden, kada je, tokom rutinske kontrole, policija zaustavili njegov automobil i kod njega pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.

Foto: Facebook/Nikola Buha

Kako su mediji svojevremeno pisali, Buha je priznao krivicu za ovo delo, odnosno sklopio sporazum o priznanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu i on je osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

Pročitajte još:

Ipak, mlađeg Buhu incidenti nisu poštedeli ni početkom februara ove godine, kada je uhapšen zajedno sa Čumetovim sinom Boškom (29) zbog sumnje da su od A. S. (45) u Surčinu na silu uzeli novac.

Osumnjičeni mladići su tog dana došli ispred kuće žrtve i pozvali ga da izađe napolje. Nakon što je mladić izašao, udarili su ga u glavu tvrdim predmetom, nakon čega je on pao na zemlju. Potom su iz njegove torbice uzeli 500 evra, otišli do automobila, vratili se nazad i vratili žrtvi 200 evra.

Inače, Nikola Buha je sin Čumetovog rođenog brata Novaka Buhe, koji je i sam u više navrata nalazio sa „druge strane zakona“. Naime, januara prošle godine, srpska policije je u akciji hapšenja bezbednosno interesantnih osoba privela upravo i Novaka. On je tada uhapšen sa manjom količinom marihuane.

Pročitajte još:

Kako su mediji svojevremeno pisali, Novak se sumnjičio i za iznuđivanje novca od jednog biznismena u Surčinu od 1998. do 2002. godine,. Apelacioni sud u Beogradu je 2018. godine doneo pravosnažnu presudu i oslobodio Buhu i još dvojicu okrivljenih za ovo delo zbog nedostatka dokaza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare