Foto:Miljana Isailović/nova.rs; Antonio Ahel/ATAImages

Na auto-putu u visini kod Ražnja jutors oko 9.00 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povređen Rasim Ljajić, bivši potpredsednik Vlade Srbije, a njegov vozač Bogdan Gogić, predsednik IO SDPS, podlegao je zadobijenim povredama na licu mesta.

Kako smo saznali, automobil marke „škoda superb“ sletela je s puta, probila zaštitnu ogradu i prevrnula se na krov.

Foto:Miljana Isailović/nova.rs

Na licu mesta uviđaj je i dalje u toku, a prisutni su i vatrogasci.

Ljajić je zbrinut jutros u 10,15 časova u Univerzitetskom kliničkom centru sa teškim telesnim povredama, ali nije životno ugrožen, izjavio je danas direktor te zdravstvene ustanove Zoran Perišić.

Foto:Miljana Isailović/nova.rs

„Ono što je vidljivo bilo na prijemu su povrede grudnog koša. Njegovo opšte dobro stanje je prihvatljivo. Stabilno je, dobrog pritiska, dobrih hemodinamskih parametara, svestan. Sprovodimo dalju dijagnostiku“, izjavio je Perišić na konferneciji za medije.

Kako smo takođe saznali, Ljajić je zadobio serijski prelom rebara, tri rebara, za sada bez povrede plućnog parenhima. Zadobio je i prelom bočnih nastavaka pršljanskih tela u lumbalnom delu kičme, bez oštećenja spinalnog kanala, zatim prelom bočnih masa vratnog pršljanskog tela, bez oštećenja spinalog kanala, kao i prelom lopatične kosti.

Foto:Miljana Isailović/nova.rs

Ljajić, prema nezvaničnim informacijama našeg portala, ima malu tačkicu na mozgu, a u ovom trenutku ni rengenolog ne može da definiše da li je u pitanju krvni sud ili malo krvarenje.

Bonus video: Policijska akcija nakon trostrukog ubistva u Atenici kod Čačka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar