Rasim Ljajić Foto:ATA images

Bivši potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić imao je jutros na auto-putu Beograd-Niš tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov prijatelj Branko Gogić. Kako je rečeno za N1, Ljajić ima povredu rebara i nije životno ugrožen.

Direktor Urgentnog centra u Nišu prof. dr Dragan Dimić za „Novosti“ je rekao da je je Rasim Ljajić pre nepunih pola sata primljen u Urgentni centar i u toku je opservacija njegovog stanja.

„Uradićemo CT celog tela da bismo videli da li ima teže povrede, na prvi pogled nema nagoveštaja da će biti potrebe za hirurškom intervencijom. On jeste ugruvan, ali deluje kao da nije teže povređen, ali detalji njegovog stanja biti poznati za oko sat vremena“, rekao je prof. dr Dimić za „Novosti“.

Kako smo ranije preneli, Ljajić je povređen u nesreći kada je automobil „škoda superb“ probila zaštitnu ogradu auto-puta kod Ražnja, sletela s puta i prevrnula se.

Branko Gogić Foto:otvoreniparlament.rs

Vozač koji prilikom toga poginuo je Branko Gogić, predsednik IO SDPS, saznaje Nova.rs. On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, saobraćajka se dogodila jutros oko 9,00 časova.

Bonus video: Nesreca u Nisu, zena udarila u ogradu mosta i stradala

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare